مارمونایت

معرفی مارمونایت

یکی از انواع سنگ های مصنوعی که بسیار شبیه به سنگ کورین و با تنها یک تفاوت کوچک است را می توان سنگ مارمونایت معرفی کرد. در این مطلب قصد داریم خیلی مختصر به معرفی این نوع سنگ ها بپردازیم و در رابطه با ویژگی های آنها کمی صحبت کنیم.

مارمونایت (Marmonite) چیست؟

یکی از انواع سنگ های مصنوعی که در کشورمان به تولید میرسد را می توان سنگ مارمونایت به شمار آورد. متریال مورد استفاده برای این نوع از سنگ های مصنوعی مشابه متریال کورین بوده و برای همین هم این سنگ ها کلیه خواص و ویژگی های کورین ها را دارا هستند. البته به غیر از یک ویژگی بسیار مهم کورین ها که چیزی نیست به غیر از خاصیت ترمیم پذیری آنها. جالب است بدانید این سنگ های مصنوعی با توجه به طرح ها و برجستگی هایی که دارا هستند از نظر شکل ظاهری بسیار شبیه به سنگ های طبیعی هستند.

اگر شما هم می خواهید در جاهای مختلفی از منزل و یا ساختمان خودتان از سنگ استفاده کنید ولی دنبال طرح های زیباتری می گردید، می توانید از سنگ های مصنوعی، با قابلیت های فراوانی که دارند استفاده کنید. این نوع سنگ ها تنوع بسیار بالایی دارند که زیبایی  را به ساختمان شما هدیه می دهند.

 

تفاوت مارمونایت با کورین و کوارتز

این سه سنگ دارای ویژگیهای مشترکی به شرح زیر هستند:

  1. مقاوم در برابر رطوبت
  2. مقاو در برابر قارچ و باکتری و …
  3. دارای سطحی صاف و صیقلی
  4. عدم حساسیت در نگهداری
  5. در مقایسه با سنگ های طبیعی هم سبک تر و هم ارزان تر هستند
  6. از نظر طرح و رنگ متنوع هستند

تفاوت هایی که برای سنگ مارمونایت با کورین و کوارتز مطرح میشود به شرح زیر است:

  •   از نظر قابلیت خم پذیری و انعطاف کورین ها از دو نوع دیگر بهتر هستند.
  •   برخلاف کوارتز و مارمونایت، کورین ها با قابلیت ترمیم پذیری به بازار عرضه میشوند.
  •   کورین ها را می توان بدون درز نصب کرد، در حالی که کوارتز و مارمونایت بدون درز اجرا نمی شوند.
  •   کوارتز دارای مقاومت بسیاری بالایی است. پس از آن مارمونایت و در رتبه آخر کورین ها هستند.


کاربرد مارمونایت

کاربردهای سنگ مارمونایت و سایر سنگ های مصنوعی مثل سنگ کورین و سنگ کوارتز، تفاوتی نمی کند و همگی در دسته هایی مثل دسته های زیر کاربرد دارند:

  •   روی کابینتی
  •   روی میزها
  •   استفاده به عنوان متریال دیوارهای داخلی
  •   کانتر آشپزخانه

البته همانطور که می دانید، این یک قاعده نیست و شما هر کجا که دلتان بخواهد می توانید از این سنگ ها استفاده کنید. ولی حتما قبل از تصمیم گیری در مورد استفاده از سنگ های مصنوعی در هرکجا که دلتان می خواهد. حتما با کارشناسان مشورت کنید، مشورت با کارشناسان وب سایت ما به صورت کاملا رایگان در اختیار شما قرار دارد.

 

ابعاد اسلب مارمونایت

سنگ مارمونایت در اسلوب های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. سنگ مارمونایت هم در ضخامت و هم در ابعاد دارای انواع مختلفی است. مارمونایت های ۱۲ میلیمتری به منظور استفاده برای کانتر هستند و در مقابل مارمونایت های ۳ میلیمتری به منظور استفاده به عنوان دیوارکوب طراحی می شوند. همچنین این سنگ ها در سایزهای زیر به بازار عرضه می شوند:

  •   سایز ورق های کورین: ۳۶۸۰*۷۶۰ میلیمتر
  •   سایز کانتر جزیره:

o      3000*1000 میلیمتر

o      3200*1500 میلیمتر

 

میزان سختی مارمونایت

سنگ های مارمونایت دارای مقاومت سطحی تقریبا ۵٫۵ موهس است و میتوان آن را خیلی راحت به کمک ابزارهای برش سنگ کورین برش داده و استفاده کرد. مقاومت این سنگ مصنوعی کمی بیش از کورین و اندکی کمتر از کوارتز است و می توان اینطور گفت که سختی و مقاومت آن مانند به خش بین کورین و کوارتز است.

 

خصوصیات مارمونایت نسبت به سایر محصولات

مارمونایت از نظر شکل ظاهری شبیه به برندهای سنگ کوارتز بوده و خیلی راحت می توانیم آن را به وسیله ابزارهای کورین برشکاری کنیم. یکی از مهمترین مزیت های این سنگ ها این است که آنها به هیچ عنوان دردسرها و مشکلاتی که برای نصب صفحه های سرامیک و کوارتز وجود دارد را ندارند. در مقابل ین سنگ ها برای ابزار زدن مناسب نیستند چون که لایه مرکزی بدون رگه است و لذا آنها را عموما به شکل فارسی بر نصب می کنند. در زیر مقایسه کوتاهی بین این سنگ ها با کوارتز و کورین را مشاهده می کنید:

  •   مقاومت مارمونایت در مقابل خط و خش از کوارتز کمتر بوده اما از کورین اندکی بیشتر است.
  •   برای نگهداری مارمونایت باید دقت بیشتری به خرج دهید چون سط آن به شکل چاپ بوده و خاصیت ترمیم پذیری هم ندارد.
  •   شکل ظاهری و سطح رویی این سنگ ها مات و برجسته بوده و به همین دلیل هم کاملا شبیه به سنگ های طبیعی هستند.
  •   چه رنگ های تیره و چه رنگ های روشن این سنگ ها به یک شکل نگهداری می شوند. در حالی که برای سنگ های کورین نگهداری رنگ های تیره سخت تر و مشکل تر است.
  •   با توجه به طراحی و عرضه سنگ مارمونایت در ابعاد ۱۰۰*۳۰۰  و ۳۲۰*۱۳۰ سانتی متری این سنگ ها کاملا مناسب ساخت جزیره هستند.
  •   بسته بندی اسلب ها با یکدیگر متفاوت بوده و محصولات در داخل فوم بسته بندی شده و با داخل کارتون های پلیمری مقاوم هستند.

 

معایب مارمونایت

یکی از مهمترین معایبی که برای سنگ مارمونایت مطرح می شود اجرای آن به شکل همراه با درز است، دقیقا به همان شکلی که برای کوارتز انجام می شود. هرچند باز هم مارمونایت ها از درز کمتری نسبت به متریال های مشابه برخوردار هستند و پوشش بیشتری دارا هستند. علاوه بر این برخلاف سنگ های کورین، مارمونایت ها قابل ترمیم هم نیستند.

کمی صبر کنید...

دسته‌بندی